Hohyun Park and Hyunjoo Kim's Dasa House

Hohyun Park and Hyunjoo Kim Creates The Dasa House

Hohyun Park and Hyunjoo Kim, the thinktank behind the displayed work House by Hohyun Park and Hyunjoo Kim explains, This house is about balance and contrast. One side facing the town is rigid and dark. The other side facing nature is soft and bright. Dark metallic brick and black zinc were used for Town faced façade. Bright limestone was used for curved façade which is face to bamboo woods. Inner space burst out from the entrance to living room. The volume of the space expands dramatically. The overall shape of the house is ascending from the entrance to the upper floor like a ridge. .

Hohyun Park and Hyunjoo Kim's Dasa House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58818

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 8 Pixels Design Blog homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 8 Pixels Design Blog - 8px.org - All Articles